,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Вівторок, 05 квітня 2016 15:27

Освітньо-тренувальний центр.

ОТЦ ФІТІС

У Черкаському державному технологічному університеті у 2015-2016 навчальному році  створено Освітньо-тренувальний центр Факультету інформаційних технологій і систем (ОТЦ ФІТІС).

Мета центру – доповнювати основний навчальний процес та надати можливість студентам поглибити знання з конкретних технологій в вузьких професійних питаннях та отримати практичний досвід розробки ІТ-проектів за допомогою практичних реальних фахівців.

Центр працює безкоштовно, у другу половину дня.  Викладають реальні фахівці з виробництва, або студенти старших курсів з досвідом роботи. Кожен бажаючий може вільно приходити та поглиблювати власні знання. До речі, це може бути не тільки студент ЧДТУ. Приходить може любий бажаючій, наприклад школяр, або студент іншого вишу, або технікуму чи коледжу. Групи формуються з початку року, але завжди є можливість відвідувати заняття вільним слухачем, в якого просто не перевіряють домашнє завдання.

Зараз на базі ОТЦ ФІТІС працюють:

група CODALINE - проводяться заняття за чотирма напрямами, а з наступного навчального року буде не менш як вісім. 

група CS50 - Основи програмування ( курс Гарвардського університету ) розпочинає роботу в ОТЦ ФІТІС після 18 квітня 2016 р.

Запрошуємо до співпраці інші креативні, сучасні проекти.     

З пропозиціями, ідеями, коментарями звертайтесь до декану ФІТІС а.501-1