,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Черкаські студенти розробили сайт-довідник для туристів
Понеділок, 31 жовтня 2016 08:52

Черкаські студенти розробили сайт-довідник для туристів

Черкаські студенти розробили сайт-довідник для туристів

Сайт-довідник для тих, хто подорожує Україною, буквально за дві доби створили студенти Черкаського державного технологічного університету, повідомляє Черкаський прес-клуб реформ із посиланням на декана факультету інформаційних технологій та систем ЧДТУ Ірину Трегубенко.

– Протягом 48 годин наші студенти-другокурсники створили унікальний проект «Ukraine is my country» – для туристів, що подорожують Україною, – констатує пані Трегубенко. – Це веб-сайт, де можна дізнатися, яким транспортом та за скільки часу можна дістатися до потрібного місця, що саме там можна подивитись і як із користю провести там час. Людина просто вказує місця, які хоче відвідати – і отримує усю детальну інформацію. Наразі Максим Журавленко, Владислав Гаврилюк та Олександр Бєлопольський допрацьовують сайт – і уже найближчим часом туристи усієї України зможуть використовувати розробку саме черкаських студентів.

 

На створення сайту студентів надихнула участь у «Media Hack Weekend 2016» – найбільшому вітчизняному форумі, що поєднує медіа та технології та збирає людей для розробки протягом лімітованого часу проектів, покликаних вирішити важливі проблеми.