,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ ЧДТУ. Діана МОВСЕСЯН
Четвер, 30 березня 2023 09:15

УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ ЧДТУ. Діана МОВСЕСЯН

УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ ЧДТУ. Діана МОВСЕСЯН

Діана Мовсесян – випускниця Черкаського державного технологічного університету освітньої програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» магістерського рівня підготовки зі спеціальності 101 «Екологія» 2019 року. Отримала диплом магістра екології з відзнакою. 

Упродовж навчання була активною учасницею природоохоронних та інформаційно-просвітницьких заходів, нагороджена Дипломом ІІ ступеня в номінації «Екологічно чисті технології та збалансований розвиток суспільства» Всеукраїнського конкурсу «Молодь і прогрес в раціональному природокористуванні» в 2017 році, співавторка міжнародних публікацій у науковому збірнику Вільнюського технічного університету імені Гедемінуса.

Нині випускниця ЧДТУ працює метеорологом  в  Черкаському обласному центрі з гідрометеорології. Є активним стейкхолдером освітніх програм бакалаврського та магістерського рівнів підготовки зі спеціальності «Екологія». 

Хотілося висловити вам подяку за плідну працю! Дякую за знання, які ви нам надали. За завжди відкрите та щире ставлення викладачів до студентів. Навчання на кафедрі екології було насиченим, цікавим та ефективним. Бажаю процвітання та досягнення нових вершин! – із вдячністю говорить Діана Мовсесян.

Галерея зображень