,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ ЧДТУ. Анастасія ВИШНЕВСЬКА
Вівторок, 16 серпня 2022 10:01

УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ ЧДТУ. Анастасія ВИШНЕВСЬКА

УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ ЧДТУ. Анастасія ВИШНЕВСЬКА

Анастасія Вишневська закінчила фінансово-економічний факультет Черкаського державного технологічного університету за спеціальністю «Облік і аудит»  у 2012 році.

Диплом магістра з відзнакою Черкаського державного технологічного університету, отриманий в 2012 році за спеціальністю «Облік і аудит» дозволив здобути престижну професію. 

Завдяки якісній освіті, наполегливій праці втілила  свої знання на практиці і успішно побудувала кар’єру за спеціальністю. Наразі Анастасія займає посаду заступника директора аудиторської Компанії  ТОВ «Аудит Консалтинг Сервіс», яка співпрацює з 12 областями України.

Бере  активну участь у громадському житті регіону, з  травня 2020 року є секретарем Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» у Черкаській області, що має на меті створення сприятливого середовища для ведення бізнесу не тільки регіону, а й країни в цілому, покращення ситуації із захисту прав та інтересів платників податків, сприяння прозорості діяльності органів державної влади, вплив на процеси законотворення в Україні, реалізацію державної політики у податковій, митній та бюджетній сферах.

Галерея зображень