,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ ЧДТУ. Тетяна ХАРЕНКО
Вівторок, 16 серпня 2022 09:33

УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ ЧДТУ. Тетяна ХАРЕНКО

УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ ЧДТУ. Тетяна ХАРЕНКО

Тетяна Харенко закінчила фінансово-економічний факультет Черкаського державного технологічного університету за спеціальністю «Фінанси» у 1999 році. Нині Тетяна Харенко очолює департамент фінансової політики Черкаської міської ради.

«Найщасливіший період в житті кожної людини – це студентські роки. І саме цей час професійного визначення вибору майбутнього я провела в Черкаському інженерно-технологічному інституті разом з найкращими в світі викладачами кафедри «Фінанси» наприкінці минулого тисячоліття.  

Із студентської лави розпочалася  дорога по якій я та мої друзі крокуємо вже більше двадцяти років.  

І саме викладачі рідної кафедри зробили початок нашої дороги цілеспрямованим, творчим, професійним, цікавим та впевненим.

Я з вдячністю згадую роки навчання в інституті, викладачів та друзів яких тут зустріла та які поруч зі мною і сьогодні. Час навчання пролетів дуже швидко, але в пам’яті залишився назавжди!

Хочу побажати кафедрі фінансів та її викладачам нових досягнень, успіхів та розвитку! Ну а випускникам порадити – якщо хочете стати успішними та найкращими в фінансовій сфері, то вам саме сюди!».