,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Інтерв’ю з абітурієнтом: Назар Скринський
Вівторок, 16 серпня 2022 08:41

Інтерв’ю з абітурієнтом: Назар Скринський

Інтерв’ю з абітурієнтом: Назар Скринський

Вступна кампанія-2022 у Черкаському державному технологічному у розпалі. Щодня приймальна комісія ЧДТУ знайомиться з сотнями абітурієнтів – вмотивованих, цілеспрямованих молодих людей, які визначаються зі своїм майбутнім. Особливо тішить, що серед абітурієнтів, які обирають єдиний технологічний заклад вищої освіти регіону, багато вступників із високим конкурсним балом. Успішна молодь бажає розпочати свій професійний шлях саме з Черкаського державного технологічного університету. 

Ми ж починаємо цикл публікацій «Інтерв’ю з абітурієнтом», у якому розповідатимемо саме про таку молодь та запитуватимемо, чому свій вибір вони зупинили саме на ЧДТУ. Сьогодні спілкуємось із Назаром Скринським із Червоної Слободи. 

Назаре, ви вступаєте в ЧДТУ з високим конкурсним балом – 195,4. Чому вирішили обрати саме наш заклад вищої освіти? 

– Обираючи виш, я подолав досить непростий шлях: протягом року я слідкував за інформацію про ЧДТУ на офіційному сайті університету Розглядав коментарі випускників, спілкувався зі знайомими, які вчилися в Черкаському державному технологічному університеті, вивчав різні спеціальності. Велику роль відіграло те, що університет знаходиться недалеко від дому. Крім того, я отримав дивовижні враження після побаченого патріотичного проєкту «ВЧИСЬ, ПРАЦЮЙ, ЖИВИ НА ЧЕРКАЩИНІ!». Враховуючи що цей заклад вищої освіти за останні роки став найкращим в області та обміркувавши це з моїми батьками, я зрозумів, що Черкаський державний технологічний університет – найкращий варіант продовження мого шляху до мети. 

– Ваша мета – це робота в сфері IT? Чому? 

– Так, я обрав для себе спеціальність «Інженерія програмного забезпечення». Давно цікавлюсь цим напрямком, тому іншого варіанту навіть не розглядав. Знаю багато людей, які навчаються або навчались у ЧДТУ саме на цій спеціальності, то ж упевнений у якості навчання  – тут дають потужну базу знань і перспективи надалі.