,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет інформаційних технологій і систем Новини Результати ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з напрямів «Радіоелектронні апарати», «Комп’ютерні науки», «Метрологія та інформаційно-вимірювальні технології»
Четвер, 13 квітня 2017 12:55

Результати ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з напрямів «Радіоелектронні апарати», «Комп’ютерні науки», «Метрологія та інформаційно-вимірювальні технології»

img_1657

     22 березня у Харківському національному університеті радіоелектроніки урочисто відкрився ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напрямів «Радіоелектронні апарати», «Комп’ютерні науки», «Метрологія та інформаційно-вимірювальні технології».

     В олімпіаді зареєструвалось 95 студенів 30 ВНЗ України: Вінниці, Дніпра, Дрогобича, Жовтих Вод, Запоріжжя, Києва, Краматорська, Кременчука, Львова, Луцька, Маріуполя, Мелітополя, Одеси, Покровська, Рівного, Сєверодонецька, Сум, Тернополя, Ужгорода, Чернігова та Харкова.

     Серед учасників були студенти Черкаського державного технологічного університету, а саме переможці І етапу за напрямком «Комп’ютерні науки»: Журба Лідія (гр. КТ-131), Нечипоренко Олександра (гр. ІТП-133) та Гибало Максим (гр. ІТП-133).

     Наші студенти показали високий рівень знань, виконуючі складні завдання та гідно представили наш університет на всеукраїнському рівні. Відмітимо те, що Нечипоренко Олександра ввійшла в 20-ку кращих студентів, з чим її вітаємо!