,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет інформаційних технологій і систем Новини IV Міжнародна науково-практична конференція "Обчислювальний інтелект (результати, проблеми, перспективи)" 16-18 травня 2017 Україна, Київ
Четвер, 23 березня 2017 12:57

IV Міжнародна науково-практична конференція "Обчислювальний інтелект (результати, проблеми, перспективи)" 16-18 травня 2017 Україна, Київ

Шановні колеги!

Запрошуємо взяти участь у IV Міжнародній науково-практичній конференції "Обчислювальний інтелект (результати, проблеми, перспективи) — 2017" (ComInt-2017)!

До участі у СomInt-2017 запрошуємо авторів оригінальних (не опублікованих раніше) доповідей, які описують філософські, теоретичні та прикладні результати досліджень технологій обчислювального інтелекту. 

Метою конференції є вивчення передового досвіду розробки, впровадження та поширення інформаційних технологій у сфері інтелектуальних обчислень.

Планується проведення сателітних конференцій та шкіл молодих вчених під керівницом відомих науковців. 

Тези доповідей, оформлені відповідно до встановлених вимог, будуть видані в Збірці тез конференції з присвоєнням ISBN в паперовому та електронному вигляді. 

В даний час матеріали конференції розглядаються на предмет їх включення до наукометричних баз даних.

ComInt-2017 проходитиме в місті Києві в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на базі факультету інформаційних технологій. Київський національний університет імені Тараса Шевченка – це класичний університет дослідницького типу, що засновано у 1834 році, основним завданнями якого є навчально-виховна, науково-дослідницька та інноваційна діяльність. 

Повідомляємо Вам, що прийом тез доповідей для участі у міжнародній науково-практичній конференції «Обчислювальний інтелект (результати, проблеми, перспективи) – 2017» (ComInt-2017) продовжено до 27 березня 2017 року.

Авторам, які вже надіслали тези доповідей для участі у конференції, способи сплати оргвнеску будуть повідомлені після завершення рецензування. При бажанні Ви можете придбати додатковий збірник тез, але повідомте про це.

Звертаємо Вашу увагу на зміни, внесені до регламенту конференції! Детальна інформація доступна на сайті конференції http://comint2015.wix.com/comint2015