,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет інформаційних технологій і систем Новини Міжнародна науково-практична конференція «Пріоритети наукових досліджень – 2017: теоретична та практична цінність», 22-23 червня 2017 р., Новий Сонч, Польща
Понеділок, 20 березня 2017 23:21

Міжнародна науково-практична конференція «Пріоритети наукових досліджень – 2017: теоретична та практична цінність», 22-23 червня 2017 р., Новий Сонч, Польща

2017.03.20. stagyvannya logo

22-23 червня 2017 р., Новий Сонч, Польща

Секції

  1. Актуальні проблеми соціальних наук (економічні науки, психологія і соціологія, політологія).
  2. Перспективні напрями досліджень в гуманітарних науках (педагогіка, історія, філософія, культурологія та релігієзнавство, філологія).
  3. Пріоритети прикладних наукових досліджень (інформаційні технології, медицина, інженерія, архітектура та будівництво, аграрні науки).

Конференція є частиною стажування. Підготовка доповіді та безпосередня участь у конференції – обов'язкова частина стажування.

 

Умови участі

Вартість проходження стажування, у тому числі участь у конференції, складає 180 євро. У вартість стажування входить саме стажування (презентації, різні види занять, консультації), участь у конференції, публікація збірнику матеріалів конференції, сертифікат про проходження стажування (108 годин), сертифікат за участь у конференції, програма конференції, роздавальний матеріал (канцелярія), участь в урочистій вечері.

 

Термін подання матеріалів і заявок

Всі, хто планує взяти участь у стажуванні, повинні надіслати заявку, тези доповіді та скановану копію першого розвороту закордонного паспорту на електронну адресу: confgalilei@ukr.net до 15 березня 2017 року!

Тема листа: "Стажування-червень Польща Прізвище та ім'я учасника"

Вкладені файли, які будуть відіслані на електронну адресу, повинні мати обов'язкові назви, а саме:

  • Заявка прізвище (учасника)
  • Паспорт прізвище (учасника)
  • Тези прізвище. Секція №…

 

Докладну інформацію про конференцію та стажування Ви можете отримати на сайті університету - http://www.wsb-nlu.edu.pl/  

Контактна особа в Україні: Степаненко Наталія, тел: 050 911 02 75; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

З питань стажування контактна особа в Польщі: Артем Кудрявцев, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.