,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет інформаційних технологій і систем Новини УКРАЇНСЬКІ ІТ-КОМПАНІЇ УВІЙШЛИ ДО ТОП-100 НАЙКРАЩИХ АУТСОРСЕРІВ СВІТУ
Вівторок, 21 лютого 2017 00:40

УКРАЇНСЬКІ ІТ-КОМПАНІЇ УВІЙШЛИ ДО ТОП-100 НАЙКРАЩИХ АУТСОРСЕРІВ СВІТУ

 

Аутсорсинговий рейтинг IAOP

Цього року йдеться аж про 12 українських проектів

   Міжнародна асоціація IAOP опублікувала черговий щорічний рейтинг кращих у світі постачальників послуг аутсорсингу The Global Outsourcing 100. До рейтингу потрапили відразу 12 українських компаній. Це на дві більше, ніж торік, повідомляє "Укрінформ".

   "Щорічно кількість українських компаній в цьому рейтингу зростає. Це свідчення того, що наші успіхи не лишаються поза увагою з боку гравців світового ринку, наша країна здобула репутацію надійного постачальника технічних послуг", – відзначив СЕО Львівського IT-кластеру Степан Веселовський.

   Як стало відомо, серед 12 компаній як міжнародні з великими представництвами в Україні, так і місцеві IT-проекти.

   Зокрема, у топ-100 кращих аутсорсерів увійшли: EPAM, Ciklum, ELEKS, Luxoft, N-iX, Miratech, Intetics, SoftServe, Softjourn, Sigma TEAM International Services і Softengi.

   "Визнання IAOP для нас свідчить про те, що ми досягли важливого етапу. Той факт, що кількість українських компаній у списку зростає з кожним роком, означає, що українська IT-індустрія на правильному шляху. Це – вже третя галузь за рівнем експорту", – заявив Андрій Павлів, директор і співзасновник N-iX, яка цього року вперше потрапила в рейтинг.

 Аутсорсинговий рейтинг IAOP

Довідково: Global Outsourcing 100 – щорічний список найкращих у світі постачальників аутсорсингових послуг. Рейтинг складається на основі заявок, отриманих і оцінених незалежною суддівською колегією від IAOP. Основними критеріями для потрапляння в рейтинг є прибутковість, зростання команди, кращі проекти, рекомендації замовників, рівень корпоративної соціальної відповідальності та інновації в схемі постачання послуг замовнику.

Як повідомлялося, торік проекти чотирьох українців увійшли в ТОП-100 ідей, які змінять світ на краще у рамках Google Science Fair.