,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет інформаційних технологій і систем Новини Опубліковано рейтинг студентів ФІТІС для призначення стипендії.
Субота, 28 січня 2017 00:17

Опубліковано рейтинг студентів ФІТІС для призначення стипендії.

У розділі «Рейтинг студентів» факультету інформаційних технологій і систем опубліковано рейтинг студентів ФІТІС для призначення стипендії.

За результатами засідання стипендіальної комісії університету 13-00 27 січня 2017 року формується наказ на призначення стипендії. Після формування наказу та перевірки разом всіх списків по всім факультетам університету буде проведено нарахування стипендій.

Маємо надію що до понеділка 30 січня 2017 буде завершено вся технічна робота по зведенню даних за всіма факультетами.

Студенти, увага!  Декан ФІТІС наполегливо рекомендує:

  • ознайомиться із «Положенням про стипендіальне забезпечення у Черкаському державному технологічному університеті», яке повинно знаходитись у розділі «Нормативна база» головного сайту університету.
  • звертатись до деканату з будь-якими запитаннями (не тільки по стипендії), попередньо уважно прочитавши відповідні положення, нормативні акти, закони України, тощо.
  • відслідковувати зміни у нормативних документах та завжди бути обізнаними в власних правах та обов’язках.
  • приймати активну участь у студентському самоврядуванні факультету  

Таким чином Ви зможете допомогти деканату більш ефективно та швидше вирішувати ваші питання.

Звертаємо увагу студентів, із соціальних категорій! Будь ласка, прочитайте уважно «Положенням про стипендіальне забезпечення у Черкаському державному технологічному університеті», якщо Ви відноситесь до певної категорії та ще не надавали папку із необхідними документами у деканат, зробіть це до 31 січня 2017 року.  У положенні все прописано – які саме документи необхідні.