,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет інформаційних технологій і систем Новини Нові можливості для студентів ФІТІС: «Мистецтво програмування»
Четвер, 08 грудня 2016 23:28

Нові можливості для студентів ФІТІС: «Мистецтво програмування»

«Мистецтво програмування»

В ОТЦ починається новий проект:

 

Студенти 1-2 курсів  ФІТІС можуть стати слухачами спеціалізованої вечірньої групи поглибленого вивчення програмування «Мистецтво програмування».

Пройти тестування на участь у курсах можуть студенти 1-2 курсу ФІТІС. Головне - бажання та мотивація до власного розвитку та вміння мислити. Всьому іншому – навчимо!

Робота групи розрахована на 2-3 роки. Мета групи - в залежності від індивідуального рівня підготовки вивести студентів на реальний високий професійний рівень до захисту диплома відповідно до оперативних потреб сучасного ринку праці.

Пропозиція буде цікава і тим студентам, які щось пропустили протягом основного навчання та бажають надолужити,  і тим студентам які бажають підвищити складність та деталізацію загальних дисциплін професійного напрямку та придбати практичний досвід розробки програмних засобів.

Графік роботи групи – гнучкий, технології навчання  – різноманітні, викладачі – і фахові досвідчені лектори і практики з виробництва. Основний куратор проекту від ІТ сектора - фірма «МОЗІ»

Бажаючи можуть записатись у старшого викладача кафедри ПЗАС Заспи Григорія Олександровича, а.509-1.

Початок роботи із 2017 року, можливо забезпечення місцем зимової практики.