,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет інформаційних технологій і систем Новини Студенти ФІТІС на CEE 2016 - виставці електроники в Україні.
Субота, 15 жовтня 2016 01:50

Студенти ФІТІС на CEE 2016 - виставці електроники в Україні.

Другий рік підряд студенти ПЗ-154 (ФІТІС) відвідують щорічну найбільшу в Україні виставку техніки CEE 2016.

CEE2016 (http://cee.erc.ua/) - це масштабна виставка електроніки, електротехніки та ІТ в Україні, яка відбулася 8-9 жовтня 2016 року в Києві. ЇЇ учасниками стали понад 100 лідерів світової індустрії. На стендах компанії можна було ознайомитись з можливостями найновіших продуктів та рішень: смартфонів, планшетів, браслетів-годинників, гіроскутерів та гіроколес, електророверів та електросамокатів, ультрабуків, рідерів, фото- і відеокамер, БФП, принтерів, телевізорів та великої і малої побутової техніки, електромобілів, 3Dпринтерів, електроенергетики і продукції LED, рішень для бізнес- та інших установ та багато чого іншого.

До уваги відвідувачів окремої великої експозиції з системної інтеграції були запропоновані корпоративні рішення по уніфікованих комунікаціях, відеоспостереженню, бездротовому зв’язку, мережевій безпеці, відеоконференцзв’язку, хмарним напрямкам, безпеці і багатьом іншим напрямкам на базі робочих станцій, серверів та систем збереження даних , активного і пасивного мережевого обладнання, системного та прикладного програмного забезпечення, які постачаються ERC. Особливу увагу в цьому році приділено багатьом новітнім технологіям в різних галузях, зокрема розумному місту, технологіям та продуктам з використання енергії сонця та іншому обладнанню альтернативної енергетики

Особливо, наших студентів вразили такі розробки:

  • інтерактивна дошка без мульті-тача.
  • новітні розробки телевізорів з 3D технологіями,
  • нові види графічних планшетів з можливістю використання їх як звичайні планшети або ж нетбуки, які працюють на двох операційних системах Windows або Android.

Також, цього року з новинок були представлені 2 електромобілі від Volkswagen. Досить сильно студентів айтішніків вразило два великих квадрокоптери, їхні розміри просто вражаючі. Від представників компанії розробників студенти дізналися, що такий квадрокоптер може пробути в повітрі не більше 15 хвилин, але він розвиває дуже велику швидкість.

Для студентів ця виставка була дуже цікавою та повчальною.