,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет інформаційних технологій і систем Новини Освітньо-тренувальний центр. Алгоритмізація з нуля.
Понеділок, 03 жовтня 2016 09:37

Освітньо-тренувальний центр. Алгоритмізація з нуля.

В освітньо-тренувальному центрі відкрито реєстрацію на курс

Алгоритмізація з нуля

 

 

На кого розраховано цей курс?

Проект розрахована на людей 14-18 років, які бажають почати навчатися за IT-спеціальностями. Вік не суворо обмежений, тому, якщо Ви не вписуєтесь в ці рамки, але маєте непереборне бажання вчитися - сміливо заповнюйте електронну форму. Ви отримаєте теоретичні знання з алгоритмізації, типів програмних засобів та мов програмування, навчитеся практично вирішувати задачі методами алгоритмізації.

Студенти які бажають освіжити власні навички – теж запрошуються.

Як зареєструватись на курс?

Для реєстрації на курс необхідно заповнити електронну форму за посиланням: http://bit.ly/courses_of_algorithmization

Після реєстрації на Вашу електронну адресу буде надіслано повідомлення з докладною інформацією щодо курсу та деякі уточнюючі питання.

Якщо у Вас виникли запитання - надішліть їх на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Дати, формат та умови проведення?

Початок курсу планується в жовтні-листопаді 2016 року. Курс розрахований на 6 місяців. Докладну структуру курсу, список тем та необхідні матеріали Ви отримаєте після реєстрації. Місце проведення - Черкаський державний технологічний університет.

Чи потрібно платити гроші?

Ні. Проект, як і всі інші проекти Освітньо-Тренувального Центру на факультеті Інформаційних технологій і систем – волонтерський. Заняття проводять досвідчені самодостатні люди, ті хто реалізував себе у професії «ІТ-ішника» та  бажає передати власні знання іншім. Люди, яким не байдужий навколишній світ.