,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет інформаційних технологій і систем Новини Доступ до неформальної освіти на ФІТІС
Субота, 25 квітня 2020 10:18

Доступ до неформальної освіти на ФІТІС

Факультет інформаційних технологій й систем, з 2016 року настільки тісно співпрацює з ІТ бізнесом, зокрема з неформальними освітніми процесами, що вже неясно то чи класична складова вищої освіти чи то неформальні курси.

Коли студенти приходять на навчання, вони попадають в середовище з великою кількістю  різноманітних пропозицій, які розміщені повсюди на території факультету.

Традиційно з початку навчального року організуються презентаційні івенти (мотивуючі лекції) на яких студентство знайомиться з додатковими освітніми можливостями, а різноманітні ІТ курси рекламують власні проекти.

Крім практик, лекційних та практичних занять, студентських проектів з участю менторів з ІТ курсів, наші студенти вже з 2017 року навчаються в рамках дисциплін з тестування програмних систем безпосередньо не тільки за матеріалами та вмістом «неформальних курсів» QAtestLab, але й безпосередьно на всеукраїнської серверної платформі цього проекту. Тобто, нашим студентам не потрібно шукати додаткові, як в останній час їх почали називати «неформальні» курси з тестування.  «Неформальні курси» самі прийшли до студентів прямо на пари. Можливості ідентичні, включно з можливістю отримати по успішному навчанню сертифікат та пропозицію реальної роботи. Договір можна подивитись за посиланням: Інтеграція неформальних курсів в ЧДТУ (тестування ПЗ).

На факультеті з 21 по 24 квітня проходила акредитацію одна з нових наших освітніх проектів «WEB-технології, WEB-дизайн». Це було новаторські, тому що працювали на відстані, працювали ON-LINE. Для того щоб продемонструвати поєднання класичної та неформальної освіти зробили фото, як рекламуються та зазивають до себе ІТ проекти наших студенти.

Мабуть цікаво буде побачити й майбутнім студентам як це виглядає. Тому подивіться де-кілько фото. За якість – вибачайте, бо карантин. Молода людина просто пройшла та сфотографувала те що бачила щоб показати 22 квітня поважній комісії. Коли завершитися карантин, мабуть зробимо більш підготований та якісний фоторепортаж.

Переглянути файл з фото