,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ. Факультет інформаційних технологій і систем: переваги навчання та особливості вступу 2020 (відеоефір)
Вівторок, 16 червня 2020 19:21

ЧДТУ. Факультет інформаційних технологій і систем: переваги навчання та особливості вступу 2020 (відеоефір)

ЧДТУ. Факультет інформаційних технологій і систем: переваги навчання та особливості вступу 2020 (відеоефір)

  16 червня у межах онлайн-проєкту Черкаського державного технологічного університету «Абітурієнт – університет – студент 2020» декан факультету інформаційних технологій і систем Ірина Трегубенко, завідувач кафедри кафедри комп’ютерних наук та системного аналізу Юрій Триус та завідувач кафедри статистики та прикладної математики Анатолій Щерба ознайомили авдиторію з особливостями навчання на факультеті, розповіли про сучасні спеціальності, навели приклади співпраці з відомими міжнародними ІТ-компаніями та розповіли про перспективи працевлаштування. Окрім цього, науковці ЧДТУ приділили увагу цьогорічним вимогам для вступу на спеціальності факультету, перевагам навчання на факультеті та окреслили широкий спектр можливостей ІТ-галузі.

Під час прямої відеотрансляції учасники онлайн-спілкування відповіли на поставлені в ефірі запитання, посилаючись на сторінку факультету інформаційних технологій і систем на офіційному сайті ЧДТУ, де розміщена актуальна інформація.  

Детальніше про навчання на факультеті інформаційних технологій і систем ЧДТУ у відеотрансляції.