,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Новини Слухачі Кам'янської МАН взяли участь в науково-практичній конференції ЧДТУ
П'ятниця, 21 квітня 2017 14:02

Слухачі Кам'янської МАН взяли участь в науково-практичній конференції ЧДТУ

В середу 19 квітня кафедра проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління провела традиційну студентську науково-практичну конференцію, на якій студенти та аспіранти кафедри продемонстрували свої наукові здобутки. До розгляду було представлено 29 доповідей за технічними, техніко-математичними та техніко-економічними напрямками наукових робіт у галузі переробної та харчової промисловості.

Особливістю цьогорічної науково-практичної конференції стала активна участь у ній слухачів Кам’янської МАН під керівництвом викладача кафедри Жиленка О.О. Юні вчені склали гідну конкуренцію у якості науково-дослідних робіт більш досвідченим майбутнім бакалаврам та магістрам. Враховуючи рівень виконання робіт, викладачам кафедри було не просто визначитись у першості представлених розробок слухачами МАН. У номінації «Юний вчений» перше місце здобув Клочанка Назар. Друге місце поділили між собою Бухтій Олександр і Кириченко Євгеній. Почесними грамотами відмічено, також роботи Касян Софії, Кисленко Аліни та Мякота Катерини.

Серед студентів кафедри ПХВ та ВНП найкращою визнано роботу Нестеренко Оксани (перше місце за результатами голосування). На другому місці – Шматков Олексій. Робота Кондакова Андрія посіла третє місце.

Декан факультету к.т.н. Підгорний М.В. та завідувач кафедри д.т.н., професор Осипенко В.І. нагородили переможців студентської науково-практичної конференції почесними грамотами і дипломами. Колектив кафедри ПХВ та ВНП приєднується до привітань всіх учасників та переможців конференції і бажає всім подальших успіхів в науковій роботі.