,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Новини Новітні технічні розробки представила у ЧДТУ компанія «Сіменс Україна»
Четвер, 16 квітня 2015 13:17

Новітні технічні розробки представила у ЧДТУ компанія «Сіменс Україна»

Новітні технічні розробки представила у ЧДТУ компанія «Сіменс Україна»

15 квітня 2015 року представники ДП «Сіменс Україна» спільно з керівництвом факультетів електронних технологій та комп’ютеризованих технологій машинобудування та дизайну організували в Черкаському технологічному семінар «Інновації Siemensв області автоматизації, АСУ ТП і КВП виробництва». На зустріч, крім викладачів та студентів, запросили спеціалістів підприємств-партнерів Черкаського регіону.

Нагадаємо, наукова та студентська спільнота ЧДТУ тісно співпрацює з компанією «Сіменс Україна» – надійним партнером та новатором в сфері технологій та вітчизняним відповідальним роботодавцем для випускників технічних спеціальностей. У підрозділах всесвітньо відомого виробника працюють випускники вишу, тут використовують розробки наших вчених. Традиційною є участь представників компанії у Днях відкритих дверей ЧДТУ, ярмарках вакансій.

Цьогоріч інтерес учасників семінару викликала презентація та демонстрація нових розробок мікроконтролерної техніки, комутаційної апаратури та перетворювачів частот, магнітно-індуктивних витратомірів, контрольно-вимірювальних приладів та аналізаторів. Було представлено програмне забезпечення для керування та моніторингу програмними продуктами «SIMATICTIAPortal».