,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Новини Інтерв’ю старшого викладача кафедри ТОМВ Нестеренко Ю.Г. у журналі «САПР и графика»
Понеділок, 16 грудня 2013 15:11

Інтерв’ю старшого викладача кафедри ТОМВ Нестеренко Ю.Г. у журналі «САПР и графика»

Кафедра технології та обладнання машинобудівних виробництв (ФКТМД) повідомляє, що в жовтневому випуску  журналу «САПР и графика» за 2013 рік (стор.71-73) опубліковано інтерв’ю старшого викладача кафедри ТОМВ Нестеренко Ю.Г. з представниками компанії «Топ Системы» про високий рівень комп’ютерної підготовки студентів ЧДТУ в міжнародному конкурсі по тривимірному моделюванню. Це було підтверджено почесною грамотою для кафедри ТОМВ, сертифікатами (викладачу та студенту) та цінним подарунком.

http://www.tflex.ru/contests/interview/

В цьому конкурсі приймали участь кращі студенти Росії, України та Білорусії. Перше місце зайняла тривимірна модель «Ейфелева вежа», яку виконав студент Байбак Руслан (група мТМ-91).

http://www.tflexcad.ru/contests/zachet/eifileva_bashnya/

По словам розробників системи «T-FLEX» в журналі «САПР и графика» (03/2013-стор.26) , цитуємо…

«В конкурсе «Зачет» победившим признан проект «Эйфелева башня», созданный четверокурсником Черкасского государственного технологического университета Русланом Николаевичем Байбаком (кафедра технологии и оборудования машиностроительных производств, гр.ТМ­91). Автор воссоздал в 3D уникальное парижское сооружение. Общее число деталей в сборке башни — более 2 тыс., а число тел в сцене — более 150 тыс. По мнению судей, этот проект по праву можно назвать одним из самых интересных за всю историю конкурса «Зачет».»

http://sapr.ru/article.aspx?id=23682&iid=1091