,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет економіки та управління Новини Науковий марафон: у ЧДТУ відбулась презентація кафедри міжнародної економіки та бізнесу ФЕУ
Неділя, 30 квітня 2017 14:42

Науковий марафон: у ЧДТУ відбулась презентація кафедри міжнародної економіки та бізнесу ФЕУ

 У рамках Наукового марафону у ЧДТУ відбулась презентація кафедри міжнародної економіки та бізнесу 27 квітня у Черкаському державному технологічному університеті відбулась презентація кафедри, випускники якої успішно працюють у міжнародних компаніях.

Презентація кафедри міжнародної економіки та бізнесу зібрала як студентів, так і колишніх її випускників, які поділилися секретами досягнення успіху завдяки університетській освіті. Вдовиченко Юрій Володимирович Студенти почули також про програми подвійного диплому, можливість отримання яких дає навчання  у ЧДТУ, та нові можливості, які відкривають перед ними міжнародні програми і проекти, участь у яких бере університет. Зокрема, від  доцента кафедри міжнародної економіки та бізнесу Юрія Вдовиченка  студенти дізналися про нові потенціали для університету, які відкрила співпраця із інноваційним науково-інвестиційним проектом, одним із провідних бізнес-акселераторів України «Noosphere Engineering School».

Петкова Леся Омелянівна Як зазначила  завідувач кафедри Леся Петкова, діяльність кафедри міжнародної економіки та бізнесу спрямована на підготовку фахівців з економіки та міжнародної економіки, які можуть вільно орієнтуватися в економіці та законодавстві, особливостях національної психології і соціально-економічної організації різних країн, вирішувати проблемні питання, пов’язані з сучасними формами та методами роботи на підприємствах, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність.

- Протягом Наукового марафону кожна кафедра університету показала чимало напрацювань і досягнень – і я  дуже гордий із того, що ЧДТУ може похвалитися і своїми здобутками, і  своїми відомими випускниками, - Григор Олег Олександровичзазначив на презентації кафедри ректор ЧДТУ Олег Григор. – Кафедра міжнародної економіки та бізнесу особлива у тому сенсі, що саме її випускники сприяють тому, аби наша країна могла гідно представити себе світові. Ми хочемо пишатися нашою країною і рівнем її економіки на міжнародному рівні – і докладаємо усіх зусиль, аби підготувати людей, які допоможуть Україні стати однією із успішних країн світу