,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет економіки та управління Новини На ФЕУ відбулась презентація кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування
Понеділок, 24 квітня 2017 14:05

На ФЕУ відбулась презентація кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування

У ЧДТУ відбулась презентація кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування У рамках наукового марафону, що відбувається у Черкаському державному технологічному університеті, пройшов день кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування.

Захід відкрила завідувач кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування   Олеся ФІНАГІНА, що  привітала усіх присутніх із днем науки. Фінагіна Олеся Валентинівна Було презентовано професорсько-викладацький склад кафедри та її партнерів  -  адже ефективне функціонування та всебічний розвиток кафедри забезпечується налагодженими зв'язками та постійною співпрацею з  різноманітними організаціями.

Важливим напрямком діяльності кафедри є  наука. Так,  із 1 вересня 2016 року  кафедра здійснює підготовку науково-педагогічних і наукових кадрів в аспірантурі та докторантурі у галузі знань: «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю «Економіка». Результатом навчання є здобуття освітньо-наукового рівня – доктор філософії. В рамках науково-дослідної роботи, кафедра є виконавцем двох науково-дослідних тем: «Створення та розвиток бізнес-інкубаторів регіонального та міжрегіонального типів» та «Соціальні та економічні трансформації ринку: регіональний та галузевий аспект».

Усі студенти кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування у день її презентації  представили свою групу: девіз, наукові досягнення та таланти. При підготовці усі без винятку проявили якості справжніх менеджерів: організованість, креативність, винахідливість та вміння працювати у команді.

Цього дня було підведено підсумки кафедральної студентської конференції, яка відбулася 18 квітня - та нагороджено переможців, а також вручено подяки студентам, які є активістами та займаються науковою діяльністю.

Особливе враження на студентів справила презентація асоціації «Ноосфера». Представник компанії Антон СТРИКОВ представив основні напрямки діяльності асоціації та розповів про можливості участі студентів у конкурсах інноваційних розробок та стартапів.