,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет економіки та управління Новини На ФЕУ готуватимуть фахівців із публічного управління та адміністрування
Середа, 22 лютого 2017 13:59

На ФЕУ готуватимуть фахівців із публічного управління та адміністрування

Ми розпочинаємо підготовку  фахівців, які зможуть працювати у органах державного управління та місцевого самоврядування, державних та муніципальних установах, інститутах громадянського суспільства, громадських об’єднаннях, некомерційних організаціях, міжнародних неурядових установах, міждержавних органах і структурах, науково-освітніх установах, - зазначив Олег Григорректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор. – Набір на нову спеціальність розпочнеться уже під час цьогорічної вступної кампанії. Ліцензійний обсяг набору – 50 осіб.

- Бакалаври з публічного управління та адміністрування зможуть обіймати посади радників, спеціалістів із державних закупівель,  адміністративних помічників, помічників керівників підприємств (установ та організацій), державних соціальних  інспекторів, спеціалістів зі зв’язків з громадськістю, - зазначив Демиденков.о. декана факультету економіки і управління ЧДТУ Віктор Демиденко. - Наші випускники будуть підготовані до забезпечення ефективного функціонування системи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, громадських організацій, тощо - з метою реалізації державної політики у найрізноманітніших сферах суспільного життя.