,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Середа, 13 квітня 2016 15:02

Відпочинок "Топольок"

Відпочинок "Топольок"

ВАС ЗАПРОШУЄ БАЗА ВІДПОЧИНКУ Черкаського державного технологічного університету«ТОПОЛЬОК»!

 

Піщаний пляж і тепле море – запорука гарного відпочинку та оздоровлення!

База відпочинку “Топольок” розташована в історичній курортній місцевості України – Чорноморська коса, м. Очаків Миколаївської області.

Чорноморська коса славиться цілющим поєднанням степового та морського повітря, що є особливо корисним  для органів дихання!

Умови проживання і відпочинку надзвичайно зручні.Літні будиночки  складаються з 2-3-4-місних кімнат, з частковими зручностями. В кількох будиночках -   євровікна і ортопедичні матраци.Для користування відпочиваючим надаються посуд, постільна білизна, холодильники. Територія бази охайна і затишна. Є гарячий душ, нові сучасні приміщення туалету, дитячий і спортивний  майданчики,  затишні альтанки. Харчування можна організувати самостійно - готувати власноруч на облаштованій кухні, або  сніданки, обіди і вечері можна замовляти в закладах харчування сусідніх баз. На Чорноморській косірозвинена інфраструктура. Море й пляж чисті і вільні від «придбань людської цивілізації», тобто пляшок, недопалків, використаного паперу і т.п.. Рибу і креветок можна ловити майже руками. Залежно від погоди і течії, море може бути тепле і лагідне, може бути прохолодне освіжуюче і надзвичайно прозоре, а пострибати на хвилях  - задоволення просто неперевершене. Адаптація організму проходить значно швидше і безболісно, на відміну від пристосування до Кримського клімату.

Неподалік від території бази побудований новий аквапарк «Аттіка», де до ваших послуг є водні гірки, бодіслайд, мультіслайд, акватуб, басейни для дорослих і для дітей, сучасні системи очистки води, інтер’єр античної культури.

Відпочиваючі можуть відвідати історичну пам’ятку - Ольвію, наповнене зеленню місто Миколаїв, де знаходиться найкращий в Україні зоопарк.

Путівку можна оформити в профкомі ЧДТУ. За довідками звертайтесь в профспілковий комітет (бул. Шевченка, 460, 2 корпус, 115 кабінет).

 

Галерея зображень