,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Профком Оголошення, звітність та новини В ЧДТУ відбулась профспілкова конференція 18.04.2024 року
Вівторок, 23 квітня 2024 14:42

В ЧДТУ відбулась профспілкова конференція 18.04.2024 року

В ЧДТУ відбулась профспілкова конференція 18.04.2024 року

        18 квітня 2024 року в Черкаському державному технологічному університеті відбулась профспілкова конференція з порядком денним: "Про хід виконання Колективного договору між адміністрацією та колективом ЧДТУ на 2023-2028 рр."

       На конференції із звітом про виконання Колективного договору кожною із сторін виступив  ректор університету, професор Олег Григор та голова ППО ЧДТУ Василь Загородній. У своїй доповіді Олег Григор детально проаналізував хід виконання кожного розділу Колективного договору в 2023 році.

        Василь Загородній у своїй доповіді грунтовно розкрив роботу профспілкового комітету за всіма напрямками роботи, акцентувавши увагу на соціальному захисті профспілчан, культурно-масовій, спортивно-масовій роботі.  Особливо широко розкрив питання використання профспілкових коштів.

        Голова ППО зазначив, що за звітний період Профспілковим комітетом була надана матеріальна допомога 285 членам первинної профспілкової організації на загальну суму 319 798 грн., оплачено 19 колективних поїздок на загальну суму 156 тис. 630 грн.

        Василь Загородній подякував навчально-методичному відділу та адміністрації університету за своєчасний розподіл навчального навантаження на НПП та ПП на початку навчального року.

        Голова профкому зазначив, що всі питання, які виникають у профспілкового комітету та адміністрації вирішуються шляхом переговорів в рамках соціального партнерства.

        Ректор університету Олег Григор та голова ППО ЧДТУ Василь Загородній подякували колективу за участь у зібранні коштів на потреби ЗСУ та закликали активніше підтримувати різні волонтерські проєкти задля скорішої перемоги України.