,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Профком Оголошення, звітність та новини Підведення підсумків за 2023 рік профспілкового комітету ЧДТУ
П'ятниця, 01 грудня 2023 09:21

Підведення підсумків за 2023 рік профспілкового комітету ЧДТУ

Підведення підсумків за 2023 рік профспілкового комітету ЧДТУ

          29 листопада 2023 року в Черкаському державному технологічному університеті відбулась звітна профспілкова конференція профспілкового комітету первинної профспілкової організації. 

         У роботі конференції прийняли участь ректор  університету, професор Олег Григор та голова обкому Профспілки працівників освіти і науки Анатолій Стецеко. Із звітною доповіддю на конференції виступив голова профспілкового комітету Василь Загородній. У своїй доповіді він зазначив, що в звітному 2023 році до ППО вступили 96 працівників університету та 581 студент. Загалом членами Профспілки з числа працюючих є 585 осіб, що складає 92,62% і збільшилась іх кількість в порівнянні з 2022 роком на 5,62%.

         Значно нижчий показник членства в Профспілці серед студентства, який склав у поточному році 70,84%.

         В своїй доповіді Василь Загородній грунтовно розкрив роботу профспілкового комітету за всіма напрямками роботи, акцентувавши увагу на соціальному захисті профспілчан, культурно-масовій, спортивно-масовій роботі.

         Особливо широко голова профспілкового комітету розкрив питання використаня профспілкових коштів, зокрема зазначив, що на культурно-масові заходи використано 269,4 тис. гривень, на спортивно-масові заходи – 11,63 тис. гривень, на матеріальну допомогу профспілчанам – 303,3 тис. гривень, на оздоровлення дітей співробітників в таборах відпочинку – 31070 грн.

         Не залишався поза увагою профспілкового комітету побут студентів. Щороку поновлюється спортивний інвентар в спортивних кімнатах гуртожитків. В звітному році на придбання спортивного інвентаря в гуртожитках витрачено 6198 грн.

         Оплачено в 2023 році 15 екскурсійних поїздок студентів та викладачів на 114 тис. гривень.

         За пропозицією ректора університету Олега Григора роботу профспілкового комітету ЧДТУ, звітна конференція оцінила як «задовільно».