,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Профком Оголошення, звітність та новини Профспілковий комітет ЧДТУ привітав студентів-учасників тематичного квесту "Мій факультет" солодкими призами
Четвер, 19 жовтня 2023 10:26

Профспілковий комітет ЧДТУ привітав студентів-учасників тематичного квесту "Мій факультет" солодкими призами

Профспілковий комітет ЧДТУ привітав студентів-учасників тематичного квесту "Мій факультет" солодкими призами

   18 жовтня 2023 року факультет економіки та управління Черкаського державного технологічного університету до своєї 30-ї річниці влаштував квест для першокурсників «Мій факультет». Студенти мали швидко та правильно впоратися із креативними завданнями від викладачів кафедр на тематичних локаціях: «Теорія менеджменту», «Орієнтація на бренд», «Платіжна безпека», «Ази бізнесу», «Ефективне підприємництво», «Знай облік – будь у тренді».

   За результатами змагань, найерудованішими та найспритнішими стали студенти спеціальності «Облік і оподаткування», яких декан факультету економіки та управління ЧДТУ Віктор Демиденко нагородив Сертифікатами переможця, що додають 20 балів до дисципліни «Вступ до фаху». 

   Своєю чергою голова первинної профспілкової організації ЧДТУ Василь Загородній відзначив усіх учасників тематичного квесту «Мій факультет» солодкими призами .