,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Профком Оголошення, звітність та новини Профком ЧДТУ долучився до університетського заходу з нагоди Дня журналіста 06.06.2023 р.
Середа, 07 червня 2023 09:50

Профком ЧДТУ долучився до університетського заходу з нагоди Дня журналіста 06.06.2023 р.

Профком ЧДТУ долучився до університетського заходу з нагоди Дня журналіста 06.06.2023 р.

     6 червня 2023 року в День журналіста України у Черкаському державному технологічному університеті відбулася творча зустріч із черкаським медійником, відповідальним редактором регіонального суспільно-політичного інтернет-видання «Прочерк», письменником, лавреатом численних літературних та журналістських конкурсів Назарієм Вівчариком.

     Від імені колективу новообраний ректор ЧДТУ, професор Олег Григор подякував Назарію за співпрацю та привітав із професійним святом, вручивши Подяку ЧДТУ за партнерство, професіоналізм та з нагоди Дня журналіста України.

     Користуючись нагодою ректор ЧДТУ Олег Григор привітав з професійним святом днем журналіста та вручив квіти присутній начальниці прес-служби ЧДТУ Ользі Квятковській. На творчій зустрічі була присутня заступник голови ППО ЧДТУ Марина Ткаченко, яка висловила слова вдячності пані Ользі та вручила солодкі подарунки.

     Творча зустріч пройшла в теплій атмосфері, де письменник описав та познайомив не лише з своєю творчістю, а й професією журналіста більш детально та розповів про нюанси роботи.

    Наприкінці зустрічі всі охочі мали нагоду поставити журналісту та письменнику запитання, придбати книги й отримати автограф на згадку.