,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Профком Оголошення, звітність та новини Відбулась конференція ППО ЧДТУ спільно з конференцією трудового колективу 20.04.2023 р.
П'ятниця, 21 квітня 2023 13:06

Відбулась конференція ППО ЧДТУ спільно з конференцією трудового колективу 20.04.2023 р.

Відбулась конференція ППО ЧДТУ спільно з конференцією трудового колективу 20.04.2023 р.

      20 квітня 2023 року відбулась конференція первинної профспілкової організації Черкаського державного технологічного університету спільно з конференцією трудового колективу.

      На конференцію було запрошено голову Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Анатолія Стеценка, який висловив слова захоплення і підтримки колективу університету.

      Присутні делегати заслухали звіт в.о. ректора ЧДТУ Олега Григора та звіт голови первинної профспілкової організації ЧДТУ Василя Загороднього. У досить змістовних доповідях йшлося про виконання Колективного договору  між адміністрацією і трудовим колективом ЧДТУ за 2022 рік. На конференції було затверджено проєкт Колективного договору між адміністрацією і трудовим колективом на 2023-2028 р.р.

    Під час конференції відбувся зворушливий момент – проректор ЧДТУ Микола Куницький передав очільнику ЧДТУ Олегу Григору прапор України від бійців 123 бригади ЗСУ, у якій служить Євгеній Поліщук, син співробітника університету Івана Поліщука.

     Студенти, науково-педагогічний персонал, співробітники університету посильно підтримують українських мужніх воїнів, пишаються ними, дякують за можливість навчатися і навчати у рідному місті, вірять в ЗСУ та в нашу Перемогу.