,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Профком Оголошення, звітність та новини Пропозиція оздоровлення в таборі відпочинку з денним перебуванням дітей «Планета дитинства» на базі готелю «Черкаси Палац» (колишній готель «Апельсин»).
П'ятниця, 24 червня 2022 11:24

Пропозиція оздоровлення в таборі відпочинку з денним перебуванням дітей «Планета дитинства» на базі готелю «Черкаси Палац» (колишній готель «Апельсин»).

Шановні колеги!

 

         Черкаський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України рекомендує ознайомитися із можливістю літнього відпочинку для дітей працівників освіти і науки міста Черкаси.

         Повідомляємо, що з червня місяця поточного року розпочав свою роботу табір відпочинку з денним перебуванням дітей «Планета дитинства»на базі готелю «Черкаси Палац» (колишній готель «Апельсин»).

        Діти та батьки, які скористалися можливістю відвідати табір в I зміну, надзвичайно задоволені та щиро вдячні за організацію відпочинку. Живе спілкування, цікаве й змістовне дозвілля дозволило дітям відчути радість мирного дитинства, а батькам трішки відпочити від виховного процесу зі своїми дітьми та відчути певний життєвий позитив.

        До табору запрошуються діти вікової групи 6-13 років. Тут створено необхідні умови для організованого, контрольованого і безпечного дозвілля школярів під наглядом досвідчених педагогів і тренерів у будні дні з 8:00 до 17:30, поки батьки на роботі або ж зайняті своїми справами.

        Кожен день спланований таким чином, щоб діти своєчасно могли відпочивати, харчуватись, гратися та навчатись. Щодня проводяться спортивні заняття та інтерактивні ігри на свіжому повітрі, квести, вікторини, майстер-класи, екскурсії і ще багато цікавого.

        Діти проживають у комфортних номерах. У таборі організовано дворазове повноцінне харчування (сніданок, обід) та підвечірок з виключно корисних страв зі свіжих продуктів та у відповідності до офіційно затвердженого шкільного меню, розробником якого став Євген Клопотенко.

        У приміщенні будівлі табору є укриття, облаштоване згідно з нормативами безпеки: тут є 3 аварійні виходи, посадкові місця, питна вода, печиво, вбиральня, генератор та розетки.

           Вартість 10 днів перебування в таборі становить 3600 гривень та 500 гривень додатково на екскурсії та розваги.  Обласний комітет Профспілки фінансує 600 гривень на одну путівку, профспілковий комітет ЧДТУ – 1500 грн.

Графік змін:

ІІІ – 04.07-15.07;

IV– 18.07-29.07;

V – 01.08-12.08;

VI– 15.08-26.08.

 

     Алгоритм Ваших дій:

І варіант:

     1. Член Профспілки, який бажає направити свою дитину в табір, самостійно телефонує до адміністратора Ірини (067)461-53-14,(0472)37-27-07і замовляє путівку. Щодо оплати – бухгалтера Олександра (097)6479653.

     2. Після оформлення путівки і оплати за путівку, звертається до профкому про надання допомоги на здешевлення путівки. Часткове відшкодування вартості путівки здійснюєте як профспілкову виплату на підставі заяви члена Профспілки і квитанції про оплату за путівку.

З повагою,

Профком ЧДТУ