,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Профком Оголошення, звітність та новини Постанова президії Черкаського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки щодо дитячого оздоровлення в ДОЗ"Мрія" влітку 2021 року.
Четвер, 29 квітня 2021 13:22

Постанова президії Черкаського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки щодо дитячого оздоровлення в ДОЗ"Мрія" влітку 2021 року.

ПРОФЕСІЙНА СПІЛКА ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ

ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ

КОМІТЕТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ

ПРЕЗИДІЯ КОМІТЕТУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ

 

ПОСТАНОВА

м. Черкаси                              

 

07 квітня 2021 року                                                                       Протокол №8-1

Про організацію роботи дитячого

закладу оздоровлення «Мрія»

влітку 2021 року

 

 

Черкаський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки вивчив та проаналізував питання щодо можливості організації роботи дитячого закладу оздоровлення «Мрія» влітку 2021 року.

Потужність дитячого оздоровлення у закладі «Мрія» становить 300 ліжко-місць, які організовуються на базі гуртожитку готельного типу «Мрія» Комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

На звернення Черкаського обкому Профспілки до КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» щодо можливості організації роботи дитячого закладу оздоровлення «Мрія» влітку 2021 року отримано інформацію про те, що для забезпечення діяльності дитячого закладу оздоровлення «Мрія» відповідно до всіх діючих вимог організації оздоровлення, споруди і комунікації гуртожитку готельного типу «Мрія» потребують дороговартісних ремонтних робіт.

На запит Черкаського обкому Профспілки до голів міських, районних організацій Профспілки, голів первинних профспілкових організацій закладів вищої, професійно-технічної освіти про наявність заяв від членів Профспілки, які бажають оздоровлювати своїх дітей у ДЗО «Мрія», отримано інформацію від членських організацій про 54 заяви.

У разі дозволу органів влади на відкриття дитячих закладів оздоровлення та наявності заяв батьків-членів Профспілки, які виявлять бажання оздоровити своїх дітей влітку 2021 року, обласний комітет Профспілки планує фінансово сприяти оздоровленню членів Профспілки та їхніх дітей у межах затвердженого кошторису Черкаського обкому Профспілки на 2021 рік.

Ураховуючи недостатню кількість заяв на оздоровлення дітей членів Профспілки та з огляду на рекомендації уряду щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 президія Черкаського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки постановляє:

 

1.     Припинити організацію та не здійснювати оздоровлення дітей членів Профспілки в дитячому закладі оздоровлення «Мрія» влітку 2021 року.

2.     Обласному комітету Профспілки здійснювати профспілкову виплату на оздоровлення членів Профспілки, їхніх дітей у межах затвердженого кошторису профспілкового бюджету обласного комітету Профспілки на 2021 рік (постанова президії Черкаського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки № 6-6 від 25.02.2021, додаток № 2).

3.     Головам міських, районних організацій Профспілки, первинним профспілковим організаціям закладів вищої, професійно-технічної освіти сприяти організації процесу оздоровлення, відпочинку членів Профспілки, їхніх дітей та виділяти матеріальну допомогу на здешевлення вартості путівок у межах затверджених кошторисів організацій Профспілки на 2021 рік.

4.     Контроль за виконанням постанови залишаю за собою.

 

 

Голова обласної організації Профспілки

працівників освіти і науки                                           Анатолій Стеценко