,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Профком Оголошення, звітність та новини Нагородження переможців загальноуніверситетського турніру з футзалу до 60-річчя заснування ЧДТУ.
Середа, 04 березня 2020 09:51

Нагородження переможців загальноуніверситетського турніру з футзалу до 60-річчя заснування ЧДТУ.

Нагородження переможців загальноуніверситетського турніру з футзалу  до 60-річчя заснування ЧДТУ.

2 березня 2020 року у спорткомплексі Черкаського державного технологічного університету за підтримки ректора та Профспілкового комітету ЧДТУ пройшли фінальні змагання загальноуніверситетського турніру з футзалу до 60-річчя заснування вишу.

Три захопливі матчі визначили переможця турніру та команди, які посіли друге та, відповідно третє призові місця. Відтак, футбольні двобої завершилися наступними результатами: команда факультету електронних технологій і робототехніки  зіграла з факультетом інформаційних технологій і систем з результатом 3:4, а матч команд факультету економіки та управління і факультету комп'ютеризованих технологій і дизайну та факультету інформаційних технологій і систем завершився рахунком 3:2.

Відповідно до результатів турніру з футзалу, на першому місці команда факультету економіки та управління, друге місце посіла команда факультету компютеризованих технологій та дизайну, а на третьому почесному місці опинилася команда факультету інформаційних технологій і систем.

Ректор ЧДТУ Олег Олександрович Григор та голова первинної профспілкової організації ЧДТУ Загородній Василь Володимирович  привітали команди з перемогою. Ректор вручив грамоти переможцям, а Профспілковий комітет – солодкі призи.