,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Будівельний факультет ЧДТУ відзначив черговий День народження
П'ятниця, 27 квітня 2018 10:02

Будівельний факультет ЧДТУ відзначив черговий День народження

Будівельний факультет ЧДТУ відзначив черговий День народження

25 квітня, будівельний факультет Черкаського державного технологічного університету відзначив свій черговий День народження.

Студенти та викладачі факультету зібралися на території козацької фортеці «Дахнівська Січ». Привітати будівельний факультет завітали почесні гості – декан факультету харчових технологій та сфери обслуговування Лариса Чепурда, декан факультету комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Микола Підгорний, декан факультету економіки та управління Віктор Демиденко.

Святкування Дня будівельного факультету пройшло у веселій атмосфері козацького духу. Студенти розділились на декілька куренів та змагались у командних спортивних іграх. Проявити свою силу, мужність та кмітливість команди факультету мали змогу у цікавих конкурсах − «Перетягування канату»,  «Стрибки в мішках», «Арм реслінг», а також в естафетах − «Хто швидше», «Пронеси м’яч».Розпочалася запекла, але справедлива боротьба за перемогу. Студенти демонстрували не лише спритність та хорошу спортивну підготовку, а й уміння працювати в команді. Змагання пройшли цікаво, весело, в дружній атмосфері підтримки та взаємодопомоги. Після конкурсів всі перейшли до неформального спілкування, готували козацький куліш та насолоджувалися навколишньою природою.

Спільне прагнення до мети, особиста відповідальність, витримка, кмітливість, вміння знаходити вихід із будь-якої ситуації, почуття гумору та готовність допомогти товаришу – складові згуртованої родини будівельного факультету ЧДТУ.