,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ залучає до лав дослідників юних школярів
Четвер, 26 квітня 2018 16:00

ЧДТУ залучає до лав дослідників юних школярів

ЧДТУ залучає до лав дослідників юних школярів

Минулими вихідними до Черкаського державного технологічного університету завітали юні дослідники - дітки молодшого і середнього шкільного віку. Для них були організовані воркшопи з робототехніки, в ході яких діти дізналися багато цікавого про розвиток роботехнічної галузі, новинки конструювання і можливості перетворити свою ідею в успішний стартап.

Запрошеними експертами виступили представники відомого українського стартапу Cubomania,  які стали переможцями конкурсу Vernadsky Challendge (2017 ) та увійшли в топ-12 стартапів під час виставки CES (2018) у Лас -Вегасі.

Для дітей був організований конкурс на кращого робота-помічника людини, сумісного з конструктором LEGO, під час якого діти змогли проявити свою фантазію, втілити ідеї в зібраних роботах, а також навчилися представляти свої проекти. Усіх дітлахів пригощали солодощами, переможці отримали призи, а всі присутні - чудовий настрій.

Учасники унікальної події висловлюють подяку ректору ЧДТУ Олегу Григору за сприяння у проведенні заходу, компанії Noosphere за технічну підтримку, Юрію Вдовиченко та Марині Лещенко за чудову організацію!