,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ посіли ІІ місце у міжнародному креативному рекламному турнірі
Четвер, 01 березня 2018 16:41

Студенти ЧДТУ посіли ІІ місце у міжнародному креативному рекламному турнірі

Студенти ЧДТУ посіли ІІ місце у міжнародному креативному рекламному турнірі

Команда маркетологів Черкаського державного технологічного університету «Без МАРКИ» в складі: Марка Дьордяя, Едуарда Кучеренка, Олега Прядки, Сергія Фещенка, Ірини Осадчої, Яни Черніченко і Аліни Баланюк у супроводі викладачів кафедри економічної кібернетики та маркетингу  Наталії Шевченко та Юлії Кулик, взяла участь у проекті «Рекламний полігон» (зима, 2018), який відбувся в Києві 27 – 28 лютого 2018 року у форматі креатив-батлу.

Протягом 24 годин студентам потрібно було розробити рекламну кампанію за двома брифами:

  • Навчально-виробничий центр «Rest.Art.Kitchen»
  • Освітня он-лайн – платформа #Youth Empowered Digital Hub (створена Coca-Cola HBC)

Цьогорічний креатив-батл «Рекламний полігон» зібрав 24 команди з різних регіонів України, які представляли 48 проектів за двома брифами.

Роботи оцінювалися високопрофесійним незалежним журі, до складу якого входили фахівці-практики рекламної та маркетингової галузі, PR-фахівці. Головою журі виступив креативний директор Saatchi & Saatchi Ukraine Костянтин Шнайдер, в арсеналі якого більше ніж сімдесят нагород різних міжнародних фестивалів (Cannes Lions, Eurobest, Epica, Red Dot, ADC*Europe, Golden Drum, Golden Hammer, KIAF та ін.).

Команда маркетологів «Без МАРКИ», вперше взявши участь у рекламному турнірі такого формату, посіла ІІ місце за розробку проекту рекламної кампанії навчально-виробничого центру «Rest.Art.Kitchen».

Вітаємо наших талановитих та креативних студентів з перемогою!

Вітаємо завідувача кафедри економічної кібернетики та маркетингу, професора Олену Коломицеву та викладачів кафедри економічної кібернетики та маркетингу ЧДТУ з перемогою студентів та дякуємо за якісну підготовку, підтримку студентських ініціатив та креативних ідей!