,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбувся весняний майстер-клас з акварельного живопису
П'ятниця, 02 березня 2018 11:43

У ЧДТУ відбувся весняний майстер-клас з акварельного живопису

У ЧДТУ відбувся весняний майстер-клас з акварельного живопису

Авторські майстер-класи з акварельного живопису Тетяни Куліш, започатковані минулого тижня на факультеті комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну в Черкаському державному технологічному університеті, викликали справжнє захоплення, набули розголосу та знайшли чимало прихильників. Відтак, охочі долучитися до художнього мистецтва вже вдруге зібралися на кафедрі дизайну першого весняного дня.

 

Тетяна Куліш − старший викладач кафедри дизайну ЧДТУ, учасниця всеукраїнських та регіональних виставок, майстриня живопису, графіки, батику та сучасних видів розпису текстилю, членкиня Черкаського осередку Спілки дизайнерів України, знову влаштувала акварельне свято в Черкаському державному технологічному університеті.

 

Чимало учасників майстер-класу вперше взявши до рук професійні фарби і пензлі, намагалися через  своє відчуття кольору, передати красу весни, сонця і тепла на полотні.

 

У роботах учасників яскраво і ніжно зацвіли різнокольорові тюльпани, і в Міжнародний день котів замуркотали пухнасті улюбленці. Настрій у всіх присутніх був піднесений і творчий. Захоплююча техніка акварелі надзвичайно зацікавила учасників майстер-класу. Вже традиційно все,  що було створене власними руками, «художники-аматори» залишили собі на згадку.

 

На завершення майстер-класу всі учасники отримали від художників кафедри дизайну  Тетяни Куліш і Олени Галицької маленькі акварельні сувеніри із зображенням милих пухнастих котів.