,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ пройшли практику на Закарпатті
Вівторок, 13 лютого 2018 11:49

Студенти ЧДТУ пройшли практику на Закарпатті

Студенти ЧДТУ пройшли практику на Закарпатті

Студенти першокурсники напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» факультету харчових технологій та сфери обслуговування Черкаського державного технологічного університету пройшли туристичну практику і відвідали туристичні об’єкти Закарпатської області.

Перший день практики приніс насичені враження від оглядової екскурсії міста Ужгород (площа Корятовича, вулиця Корзо, будинки Гізези, Жупанату, «Білий корабль», Хресто-Возвиженський собор, липова алея, замок Унгвар).

У ТК «Воєводино» студенти гуляли парком графської династії Шенборнів та ознайомилисяз роботою та атракціями туристичного комплексу (катання на лижах, ловля форелі, чани).  Практиканти ловили форель та куштували рибні страви, мали можливість купатися в сірко-водневих чанах та відчути на собі їх оздоровчий ефект. Увечері студенти дегустували 14 страв закарпатської кухні у корчмі «Підкова» (м. Перечин). У місті Мукачево студенти побували в замку «Паланок». 

Першокурсники поглибили знання з кулінарної етнології, дегустували страви закарпатської й угорської кухні та вина заводу «Чизай», а також були в захваті від дегустацій меду і продуктів бджільництва у єдиному на Закарпатті «Домі Меду» та сирних мануфактур Закарпаття.

Програма також включала відвідини термальних купалень «Косино», «Жайворонок», «Велятино» та «Шаян».

Студенти 1 курсу напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» надзвичайно вдячні за організацію такої насиченої програми декану факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ керівнику практики, доктору економічних наук, професору Чепурді Ларисі Михайлівні.