,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти-хіміки ЧДТУ відвідали «Водоканал»
Середа, 07 лютого 2018 15:49

Студенти-хіміки ЧДТУ відвідали «Водоканал»

Студенти-хіміки ЧДТУ відвідали «Водоканал»

Учора, погожого сонячного лютневого дня, студенти-першокурсники спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» кафедри хімічних технологій та водоочищення Черкаського державного технологічного університету у межах навчально-ознайомчої практики відвідали КП «Черкасиводоканал». Для комунального підприємства «Черкасиводоканал» екскурсії для майбутніх фахівців з водопідготовки стали вже традиційними, тож працівники охоче поділилися особливостями своєї роботи.

Під час візиту студентська молодь ознайомилася з історією водопостачання міста та розвитком підприємства з понад столітнім досвідом, що цілодобово забезпечує місто Черкаси якісною питною водою. До того ж, першокурсники отримали цікаву інформацію про роботу різних лабораторій, де фахівці розповіли про свою діяльність, продемонстрували обладнання, з яким працюють, та ознайомили з методами своїх досліджень.

Студентів надзвичайно вразило облаштування території КП «Черкасиводоканал». Юнаки і дівчата побачили небайдуже ставлення співробітників підприємства до місця своєї праці, як дбайливо та креативно вони оформлюють територію та піклуються про її естетичний вигляд.

 

.