,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти політологи ЧДТУ взяли участь у дискусійному клубі
Вівторок, 06 лютого 2018 13:09

Студенти політологи ЧДТУ взяли участь у дискусійному клубі

Студенти політологи ЧДТУ взяли участь у дискусійному клубі

Нещодавно студенти спеціальності «Політична філософія» Черкаського державного технологічного університету взяли активну участь у черговому засіданні дискусійного клубу на тему: «Робота депутата місцевої ради на громадських засадах: благо чи біда для громади?». Захід відбувся у Черкаському обласному Молодіжному Ресурсному Центрі. Організатори події – Громадська організація «Молода Черкащина», молодіжна мережа «Творці майбутнього» та ГО «Платформа громадських діалогів». Модератором заходу виступила Феофілова Вікторія, яка вела дискусію між громадськими активістами та запрошеними депутатами.

 
Серед гостей заходу були депутати обласної та міської ради. Участь у обговоренні також взяв заступник директора ЧОМРЦ Володимир Панченко.


Активісти детальніше розібралися,  чим займаються депутати і дійшли спільної думки, що виконання депутатських обов’язків  є повноцінною роботою і має компенсуватися відповідно до затраченого часу, але так і не змогли визначити, яким шляхом можна перевірити ефективність проведеної роботи, адже перелік завдань дуже різноманітний.