,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ стали переможцями ІІІ Всеукраїнського конкурсу наукових робіт «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні»
Вівторок, 12 грудня 2017 14:39

Студенти ЧДТУ стали переможцями ІІІ Всеукраїнського конкурсу наукових робіт «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні»

Студенти ЧДТУ стали переможцями ІІІ Всеукраїнського конкурсу наукових робіт «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні»

Студенти-екологи Черкаського державного технологічного університету вибороли першість на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні», що відбувся на базі Національного авіаційного університету. У Конкурсі брали участь студенти та аспіранти вищих навчальних закладів України ІІІ-ІV рівнів акредитації, а також молоді учені віком до 35 років. Усього до участі у Конкурсі було представлено 58 наукових робіт з 25 вищих навчальних закладів України, серед яких Національний університет «Львівська політехніка», Національний авіаційний університет, Одеський державний екологічний університет, Криворізький національний університет, Вінницький національний технічний університет, Полтавський національний технічний університет ім. Ю. Кондратюка, Національна металургійна академія Украіни та інші. За результатами незалежного оцінювання робіт рецензентами були визначені призери конкурсу у 8 номінаціях.

Студент Бур'ян Роман Вікторович, представив результати власних досліджень на тему «Хімічний склад тополі пірамідальної як діагностична оцінка стану міського середовища» (науковий керівник – к. б. н., доцент Чемерис Інгріда Альгімантівна), виборов І місце та нагороджений Дипломом І ступеня переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в номінації «Екобезпека урбоекосистем, екологічні рішення для комунального господарства».

Мовсесян Діана Юріївна презентувала результати власних досліджень на тему «Оцінка кислотно-основної буферності урбоземів м. Черкаси із застосуванням ГІС-технологій» (науковий керівник – к.х.н., доцент Ольга Олександрівна Мислюк) виборола ІІ місце та нагороджена Дипломом ІІ ступеня в номінації «Екологічно чисті технології та збалансований розвиток суспільства».

Тож вітаємо наших студентів та їх наукових керівників з перемогою і бажаємо їм творчої наснаги та успішного подолання нових наукових вершин!