,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулася презентація проекту MHP accelerator
Вівторок, 12 грудня 2017 15:28

У ЧДТУ відбулася презентація проекту MHP accelerator

У ЧДТУ відбулася презентація проекту MHP accelerator

11 грудня у Черкаському державному технологічному університеті відбулася презентація компанії Radar Tech, яка є технологічним кластером, що має на меті створити можливості для розвитку технологічних компаній в Україні. Захід проводили представники Radar Tech і агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт».

Студенти отримали вичерпну інформацію про те, як почати свій стартап-бізнес та відповіді на запитання щодо своїх ідей, сучасних трендів, напрямків підтримки акселератора Radar Tech. 

Альона Калібаба − член правління  Radar Tech, CEO креативного простору «Часопис», CountryAmbassadorу SeedStarsWorld, провела лекцію на тему «МАЮ ІДЕЮ ДЛЯ СТАРТАПУ: ЩО РОБИТИ ДАЛІ?».

−     Стартап − це тимчасова форма організації, період, під час якого ви шукаєте стійку бізнес-модель, яка приносить прибуток. Потрібно горіти тим, що хочеш створити, бути сміливим і вірити в те, що зможеш змінити світ, у якому живеш,− наголосила Альона Калібаба.

Директор з персоналу та комунікацій агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт» Ксенія Прожогіна розповіла про конкурсну програму MHP Accelerator, яка націлена на пошук, розвиток та інтеграцію технологічних рішень у сфері агробізнесу, які можливо інтегрувати в бізнес корпорації-партнера. Крім цього, говорили про 2 етапи конкурсного відбору, 3-місячну навчальну програму, яка включає понад 250 годин теорії та практики й менторську підтримка від провідних експертів агрохолдингу МХП.

Призовий фонд складає 300 тисяч гривень, які отримає найперспективніша команда на подальший розвиток свого стартапу.

Заявки приймаються до 26 лютого 2018 року на http://radartech.com.ua/mhp/