,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Вітаємо кафедру туризму та готельно-ресторанної справи з ювілеєм!
Четвер, 07 грудня 2017 13:33

Вітаємо кафедру туризму та готельно-ресторанної справи з ювілеєм!

Вітаємо кафедру туризму та готельно-ресторанної справи з ювілеєм!

Сьогодні туризм, готельно-ресторанна справа та технології харчування – одні з найперспективніших спеціальностей на сучасному етапі розвитку світової економіки.

У наш час готельно-ресторанна справа є головним фактором і основною складовою туристичної інфраструктури, відіграє провідну роль у презентації вітчизняного туристичного продукту на світовому ринку туристичних послуг. Ця сфера в комплексі туристичних послуг світового господарства розвивається швидкими темпами і в перспективі, відповідно до прогнозів відомих профільних організацій, може стати найбільш важливим сектором туристичної діяльності.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету вже десять років поспіль готує висококваліфікованих фахівців у сфері внутрішнього і міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу, бере активну участь у міських, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних заходах, сприяє стажуванню студентів за кордоном, організовує круглі столи, семінари, конференції, тренінги та фестивалі на найвищому рівні.

Вітаємо викладачів, співробітників та студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ з десятиріччям та бажаємо отримувати насолоду від улюбленої справи, втілювати мрії та досягати нових вершин!