,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ визначили Студента року
П'ятниця, 17 листопада 2017 14:05

У ЧДТУ визначили Студента року

У ЧДТУ визначили Студента року

Учора, традиційно, до Дня Студента, відбувся фінал конкурсу «Студент року ЧДТУ -2017».

День Студента, це свято молодості, день, коли кожен відчуває себе молодим, - зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. – Я точно знаю, що сьогодні переможе студент ЧДТУ. І не важливо, хто отримає корону, бо всі студенти Черкаського державного технологічного університету – найкращі й абсолютно всі гідні звання Студент року.

Олег Олександрович виконав почесну місію нагородження студентів ЧДТУ Грамотою Управління у справах сім'їмолоді та спорту Черкаської облдержадміністрації: Іванюк Ірину Олександрівну– студентку 3 курсу факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування та дизайну, спеціальності «Прикладна механіка»; Колісник Катерину Сергіївну – студентку 3 курсу будівельного факультету, спеціальності «Екологія та охорона навколишнього середовища»; Колісник Максима Вікторовича – студента 1 курсу будівельного факультету, спеціальності «Промислове та цивільне будівництво»; Король Марію Олександрівну – студентку 3 курсу факультету харчових технологій та сфери обслуговування, спеціальності «Туризм»; Кришню Таїсію Іванівну – студентку 4 курсу факультету економіки та управління, спеціальності «Міжнародна економіка»; Пряху Романа Ігоровича – студента 4 курсу факультету інформаційних технологій і систем, спеціальності «Комп’ютерні науки».

Переглянути фотогалерею на Flickr

 

У свою чергу, за дорученням начальника Управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Валерія Данилевського, головний спеціаліст управління Леся Дубова вручила студентам університету Подяки Управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації за активну участь у громадському житті університету, вагомий внесок у розбудову студентського самоврядування в університеті та з нагоди Міжнародного дня студента.

-  День студента – це свято творчості, пошуку та відкриттів, свято молодості та креативності, - наголосила у вітальному слові Леся Миколаївна Дубова.

Подяки Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації отримали: Бойко Альона Станіславівна, студентка 4 курсу факультету харчових технологій та сфери обслуговування, групи Т-44; Калінчук Дем’ян Васильович, студент 4 курсу факультету інформаційних технологій і систем, групи ІТПС-1633; Кривенко Ольга Сергіївна, студентка 4 курсу факультету економіки та управління, групи ФК-141; Кучеренко Едуард Євгенійович, студент 4 курсу лінгвістичного факультету, групи НП-45; Пилипенко Сергій Сергійович, студент 4 курсу факультету електронних технологій та робототехніки, групи РТ-43; Стрельніков Євген Юрійович, студент 6 курсу факультету електронних технологій та робототехніки, групи МП-062; Харченко Владислав Андрійович, студент 4 курсу факультету економіки та управління, групи БД-142.

За почесний титул, корону і місце на троні змагалися 8 представників різних факультетів навчального закладу: Прокопенко Валентин (ФЕУ), Лисюк Олег (ФЕТР), Сушко Олександр (ФКТМД), Баранов Павло (ФХТСО), Омельченко Богдан (ФІТІС), Фролов Ігор (БФ), Решетняк Оксана (ЛФ) та Лі Чао (Навчально-науковий центр по роботі з іноземними студентами)

За запеклою боротьбою конкурсантів разом із гостями заходу пильно спостерігало неупереджене журі, об’єктивно оцінюючи кожен конкурс: візитівку, демонстрацію талантів та дотепність і кмітливість у відповідях на підступні запитання.

Тож, за підсумками незалежного оцінювання, з результатом 41 бал, корону та титул «Студент року ЧДТУ - 2017» здобув першокурсник факультету харчових технологій та сфери обслуговування Павло Баранов.

Приз глядацьких симпатій відповідно до інтернет-голосування  одержала Оксана Решетняк із лінгвістичного факультету. Усі конкурсанти отримали Дипломи учасника «Студент року ЧДТУ - 2017» та подарунки.

Учасники та організаційний комітет події «Студент року ЧДТУ - 2017» висловили щиру подяку ректорату університету, профспілковому комітету, Центру студентського розвитку і культурних програм, редакційно-видавничому відділу за підтримку та допомогу в організації та проведенні конкурсу.