,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ нагородили найактивніших студентів
П'ятниця, 17 листопада 2017 13:43

У ЧДТУ нагородили найактивніших студентів

У ЧДТУ нагородили найактивніших студентів

Учора, 16 листопада, до Міжнародного дня студента в Черкаському державному технологічному університеті відбулося урочисте нагородження студентів, які брали активну участь у громадському житті вишу, внесли вагомий внесок у розбудову студентського самоврядування та мають свідому громадянську позицію. Захід було приурочено.

 

День студента старше покоління також відзначає з особливим хвилюванням, адже кожен згадує свої студентські роки і пишається тим, що навчався у виші. Сьогодні тут зібралися студенти, які відзначилися своєю активною діяльністю. Я пишаюся студентами Черкаського державного технологічного університету і бажаю, щоб ви постійно гордилися своїм навчальним закладом. Зі святом! − сказав у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор та виконав почесну місію, вручивши відзнаки ЧДТУ найактивнішим студентам вишу.

Олег Григор представив загалу новообрану голову Студентського самоврядування ЧДТУ Софію Ярмош, яка зовсім нещодавно перемогла у виборах.

Переглянути фотогалерею на Flickr

 

−Я вітаю всіх студентів ЧДТУ, які тут зібралися. Дякую вам за вашу підтримку та за те, що ви були такими активними. Давайте працювати ще більше цього року! Нехай про ЧДТУ дізнається вся Україна, як про виш, у якому найкращі студенти, − зазначила у своєму виступі Софія.

Почесним гостем свята став начальник Управління Укртрансбезпеки у Черкаській області Володимир Завгородський.

−Вітаю всіх із Міжнародним днем студента від імені голови державної служби Укртрансбезпеки і особисто від себе. Бажаю вам ясного неба над головою, успіху в навчанні. Молоді роки є дуже короткими, але надзвичайно яскравими та відповідальними в житті. Служба Укртрасбезпеки відповідає за безпеку на транспорті. Запрошуємо на стажування, а вподальшому, на роботу тих, хто планує повязати своє життя з безпекою на транспорті, − сказав у своєму зверненні Володимир Іванович.