,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбувся фонетичний звіт першокурсників лінгвістичного факультету
П'ятниця, 03 листопада 2017 13:14

У ЧДТУ відбувся фонетичний звіт першокурсників лінгвістичного факультету

У ЧДТУ відбувся фонетичний звіт першокурсників лінгвістичного факультету

Учора, 2 листопада, в ошатній актовій залі Черкаського державного технологічного університету зібралися гості, викладачі та студенти лінгвістичного факультету, аби підтримати першокурсників під час їхнього першого фонетичного звіту та провести урочисту посвяту до великої дружньої студентської родини ЧДТУ.  Найщиріші вітання та найкращі побажання від імені виконуючого обов’язки ректора Черкаського державного технологічного університету Олега Григора висловив проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко.

-         Кожного року студенти, які серед великої палітри лінгвістичних спеціальностей нашої держави обрали саме лінгвістичний факультет Черкаського державного технологічного університету, демонструють свої знання, інтелект та здобутки, якими вони збагатилися за два перші місяці навчання у нашому виші, - наголосив у вітальному слові Валентин Лазуренко.  – Ми пишаємося тим, що лінгвістичний факультет ЧДТУ славиться своїми давніми і стабільними традиціями, потужними науковими школами, професійними та творчими здобутками.

З вітальними словами звернулися до студентської аудиторії і завідувач кафедри романо-германської філології і перекладу Кучер Зоя Іванівна та доцент кафедри прикладної лінгвістики Бондар Тамара Іванівна.

Цього дня студенти першокурсники демонстрували не лише свої найкращі фонетичні здібності, а й мистецькі таланти. 

Після цікавого творчого креативного виступу двох груп лінгвістичного факультету, першокурсники склали урочисту присягу студента та стали повноправними членами великої, дружної,  родини Черкаського державного технологічного університету.