,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулася зустріч із учасниками обласного конкурсу інформаційних технологій
Понеділок, 30 жовтня 2017 09:22

У ЧДТУ відбулася зустріч із учасниками обласного конкурсу інформаційних технологій

У ЧДТУ відбулася зустріч із учасниками обласного конкурсу  інформаційних технологій

У неділю, 29 жовтня, на базі кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування та дизайну ЧДТУ було проведено ознайомчо-профорієнтаційну екскурсію для учасників обласного конкурсу з інформаційних технологій «Користувач ПК» серед учнівської молоді. До нашого заладу завітали школярі з міст Камянка, Сміла, Умань, Золотоноша, Драбівського і Тальнівського районів, а також з Черкаських шкіл.

Зі вступним словом гостей привітав завідувач каферди ПХВ та ВНП, д.т.н. професор Василь Іванович Осипенко. Він розповів про роль інженера в сучасному світі науки і техніки. У свою чергу, доцент к.т.н. Лариса Миколаївна Мізнік ознайомила з умовами вступу та навчання в університеті.

Доцент кафедри, к.т.н. Юрій Дмитрович Юрченко показав і детально поінформував про лабораторії обробки металів різання та різального інструменту, продемонстрував обробку деталі та процес заточки інструменту.

Крім цього, доцент кафедри Олександр Вікторович Батраченко та старший викладач Дмитро Вадимович Каптановський продемонстрували учням роботу відцентрового сепаратора. Школярі мали унікальну нагоду побачити процес відділення вершків з молока машинним способом.

Завдяки такому заходу, учні отримали багато корисної інформації про Черкаський державний технологічний університет та спеціальності факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну, а особливо про кафедру проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління.