,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Представники кафедри дизайну взяли участь у Міжнародному форумі «Дизайн-освіта 2017»
П'ятниця, 20 жовтня 2017 10:04

Представники кафедри дизайну взяли участь у Міжнародному форумі «Дизайн-освіта 2017»

Представники кафедри дизайну взяли участь у Міжнародному форумі «Дизайн-освіта 2017»

Нещодавно, 9-12 жовтня 2017 року, у Харківській державній академії дизайну і мистецтв проходив IX Міжнародний форум «Дизайн-освіта 2017»

Програма форуму вражала своєю насиченістю: IX огляд-конкурс дипломних робіт дизайнерських шкіл; конкурс дизайн-проектів; міжнародна науково-методична конференція «Актуальні питання мистецтвознавства: виклики ХХІ століття»; міжнародна науково-методична конференція «Педагогічні аспекти підготовки викладачів з дизайну: Сучасність і перспективи»; IX конкурс з рисунка художніх академій України; презентація наукових та методичних видань ХДАДМ та учасників форуму; майстер-класи провідних дизайнерів.

У форумі взяли участь представники Лондонського Коледжу Комунікацій (London College of Communication), художнього відділення факультету мистецтв Університету Миколая Коперника в Торуню, Польща та турецької школи дизайну.

Активну участь у форумі взяли студенти та викладачі кафедри дизайну (Борисов Ю. Б., Депутат Г. І., Лагода О. М., Сергеєва Н. В., Шилімов С. А., Шилымова-Ганзенко Л. Г., Яковець І. О.) Черкаського державного технологічного університету.

Для участі в IX огляді-конкурсі дипломних робіт було представлено 10 дипломних проектів за всіма кваліфікаційними рівнями: бакалавра, спеціаліста, магістра. У результаті отримано три дипломи переможців:

Диплом ІІІ ступеня у номінації «графічний дизайн» спеціаліст) – Лутченко Аліса Анатоліївна.

Керівники: Храмова-Баранова О. Л., Галицька О. В.

Диплом ІІ ступеня у номінації «промисловий дизайн» (магістр) Єфремов Геннадій Валерійович.

         Керівник: Яковець І. О.

Диплом ІІ ступеня у номінації «промисловий дизайн» (бакалавр) – Марченко Артем Олегович.

         Керівник: Яковець І. О.

У конкурсі дизайн-проектів за темою: «Сковородинівка – територія дизайну», що проводився безпосередньо в академії під час роботи форуму, взяли участь два студенти кафедри дизайну: Набока Лариса (6 курс «інтер’єр і обладнання») та Стець Олександр (5 курс «графічний дизайн»). У результаті роботи у командах  Стець Олександр отримав диплом І ступеня.

http://www.ksada.org/nov-15-10-2017.html 

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ !!!