,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбувся черговий тренінг за програмою Британської Ради
Середа, 18 жовтня 2017 10:49

У ЧДТУ відбувся черговий тренінг за програмою Британської Ради

У ЧДТУ відбувся черговий тренінг за програмою Британської Ради

Нещодавно, 10-11 жовтня 2017 року, на базі кафедри фінансів Черкаського державного технологічного університету відбувся черговий локальний тренінг за програмою Британської Ради «Активні громадяни»,  в якому взяли активну участь студентська молодь і викладачі університету, а також гості з інших вищих навчальних закладів. Понад 40 учасників у креативному просторі вирушили у навчальну подорож річкою «Активних громадян», в межах якої вони пізнавали себе, розвивали свою особистість, шукали однодумців задля реалізації своїх ідей.

 "Думай глобально, дій локально" - девіз програми тренінгу Active Citizens Ukraine, мета якої – сприяти розбудові довіри й взаєморозуміння задля сталого розвитку громад. Тому вправи, які виконували учасники під час тренінгу були спрямовані на розуміння своєї ідентичності, на побудову діалогу, на розуміння взаємозв`язків у суспільстві, на відчуття та розуміння потреб своєї спільноти та планування соціальної дії, що могла сприяти досягненню однієї із цілей сталого розвитку. 

Основною метою проведення тренінгу було навчити молодих та активних громадян, які прагнуть покращити життя своєї громади в університеті або у своєму населеному пункті, як правильно втілити свої креативні ідеї у написанні соціальних проектів та активізувати членів громади для того, щоб вони вирішували локальні проблеми в своїх громадах, об’єднуючись.

Тренінг пройшов у веселій та невимушеній атмосфері, всі учасники отримали корисні поради та навички з написання соціальних проектів.