,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулось спортивно-патріотичне свято «Козаків славні сини», присвячене дню захисника України та дню українського козацтва
П'ятниця, 13 жовтня 2017 09:27

У ЧДТУ відбулось спортивно-патріотичне свято «Козаків славні сини», присвячене дню захисника України та дню українського козацтва

У ЧДТУ відбулось спортивно-патріотичне свято «Козаків славні сини», присвячене дню захисника України  та  дню  українського козацтва

12 жовтня 2017 року на стадіоні Черкаського державного технологічного університету відбулось ІІІ спортивно-патріотичне свято «Козаків славні сини», присвячене  Дню захисника України та Дню українського козацтва.

Урочисте відкриття спортивного заходу розпочалося виконанням Гімну України з виносом державного прапору України та прапору Черкаського державного технологічного університету, після якого зі словами вітання до учасників і гостей спортивного свята звернувся виконуючий обов’язки ректора Черкаського державного технологічного університету Олег Олександрович Григор, який вручив Подяку ЧДТУ за мужність і героїзм, любов до рідної української землі та  з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва студентам ЧДТУ – учасникам  АТО – студентці І  курсу факультету економіки та управління ЧЕШі ОКСАНі  ІВАНІВНі,   студенту І  курсу факультету харчових технологій та сфери обслуговування Кучерявому Євгену Валентиновичу, студенту IVкурсу факультету електронних технологій та робототехніки Роденку Тарасу Миколайовичу.

Привітали зі святом студентську молодь та висловили щиру вдячність молоді за підтримку, волонтерську діяльність, сприянню здоровому способу життя заступник військового  комісара Черкаського об’єднаного міського військового комісаріату - підполковник Олександр Олександрович Шиш, заступник начальника Управління патрульної поліції в м. Черкаси  Департаменту патрульної поліції  –  Константин Анатолійович Дронгаль, завідувач кафедри фізичного виховання та здоров’я людини Василь Володимирович Загородній та учасник АТО, студент 4 курсу ФЕТ Роденко Тарас Миколайович.

Колективи студентів та викладачів факультету харчових технологій та сфери обслуговування і факультету економіки та управління були нагороджені Дипломами переможців університетського конкурсу наотримання звання «Краща виховна робота в ЧДТУ у 2016/2017 н.р.» та сертифікатом від профкому ЧДТУ на екскурсійну поїздку.

Відкрили спортивний блок змагань показові виступи боксерів Білика Арсена (вихованця спортивного клубу«Вулкан») та Бондаренка Володимира(студенти 1 курсу ФКТМД) які продемонстрували свою технічну та фізичну підготовку.

Під час заходу свою спортивну майстерність студенти змогли продемонструвати у таких фізичних випробуваннях: дартс, естафеті, метанні гирі, армспорті, перетягуванні канату.

За результатами напружених, але дружелюбних і радісних змагань з дартсу І загальнокомандне місце виборола команда ФХТСО (81 очко); ІІ місце посіли студенти ФЕУ (70 оч.); ІІІ місце завоювала команда БФ (67 оч.).

В особистому заліку серед дівчат місця розподілилися таким чином:

І місце  –  Метенька Світлана, ФІТІС (20 оч.);

ІІ місце –  Демчук Юлія, ФКТМД (18 оч.);

ІІІ місце – Пидоренко Вікторія, БФ (17 оч.).

В особистому заліку серед юнаків місця розподілилися таким чином:

І місце  –  Гузенко Віктор, ФХТСО (22 оч.);

ІІ місце –  Музика Владисла, БФ (21 оч.);

ІІІ місце – Лихач Ярослав, ФХТСО (19 оч.).

У змаганнях з метання гирі найкращими метальниками стали студенти ФХТСО; ІІ місце у юнаків ФКТМД, на ІІІ місці  – ЛФ.

В особистому заліку серед метальників:

І місце  –  Кабанов Владислав, ФХТСО з результатом 5,78 м;

ІІ місце –  Онищенко Ярослав, БФ з результатом 5,55 м;

ІІІ місце – Джумаєв Максим, ФКТМД з результатом 5,45 м.

Серед дівчат найспритнішими у естафеті (стрибки у мішках) були студентки БФ; ІІ місце  – ФХТСО; ІІІ місце – ФЕУ.

В особистому заліку у естафеті:

І місце  –  Чернова Дарина, ФХТСО з результатом 7,48 м;

ІІ місце –  Прудка Вікторія, БФ з результатом 8,19 м;

ІІІ місце – Пилипчинець Діана, ФЕУ з результатом 8,58 м.

Серед юнаків у армспорті в особистому заліку переможцем змагань став Ткаченко Богдан, ФЕТ;

ІІ місце  –  Березін Іван, ЛФ;

ІІ місце –  Лихач Ярослав, ФХТСО.

У завершальному двобої з перетягування канату перемогу виборола команда ФХТСО (І місце), а їм поступилися студенти будівельного факультету (ІІ місце); на третю сходинку піднялися студенти ФЕУ.

У підсумку завзятих змагань загальнокомандні місця розподілились таким чином:

І місце  – факультет харчових технологій та сфери обслуговування;

ІІ місце – будівельний факультет;

ІІІ місце – факультет економіки та управління;

ІV місце – факультет комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну;

V місце – лінгвістичний факультет;

VІ-VІІ місце – факультет електронних технологій і роботехніки; факультет інформаційних технологій і систем

VІІІ місце –  навчально-науковий центр по роботі з іноземними студентами.

Завідувач кафедри фізичного виховання та здоров’я людини Василь Загородній та голова спортивного клубу ЧДТУ Лариса Ярославська вручили грамоти переможцям та призерам змагань,  а начальник Центру студентського розвитку та культурних програм Тетяна Кужим - солодкі призи від профкому університету кожному факультету.

А гарний настрій і піднесену атмосферу радості та дружелюбності отримали всі гості та учасники спортивно-патріотичного заходу.

Вітаємо переможців та призерів змагань!