,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини День міста ЧДТУ святкував у Студмістечку
Понеділок, 18 вересня 2017 13:49

День міста ЧДТУ святкував у Студмістечку

День міста ЧДТУ святкував у Студмістечку

 На день народження Черкас у сквері Богдана Хмельницького розгорнулося оригінальне студентське містечко. Навчальні заклади міста різного рівня акредитації доклали максимум зусиль, аби якнайкраще презентувати свій заклад та привітати містян та гостей міста з 731 річницею.

Черкаський державний технологічний університет, заручившись підтримкою профспілкового комітету ЧДТУ, ретельно готувався до цієї події: облаштували фотозону, демонстрували цікаві презентації та особисті наукові розробки студентів, пропонували взяти участь у квестах, вікторинах, пройти профорієнтаційні тести, познайомитися з керівництвом, викладачами і студентами. А ще всі отримали яскраві інформаційні флаєри від кожного факультету.

Крім цього, до дня міста з головної сцени за сценарної і керівної підтримки керівництва Центру студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ студенти представили відеопрезентацію закладу та подарували святкову концертну програму для усіх присутніх.

Шарму заходу придав флеш-моб “ЧДТУ – дружня студентська родина”, організований студентом-активістом університету Едуардом Кучеренком.

До студмістечка завітав і міський голова міста Черкаси Анатолій Бондаренко, який після вітального слова відзначив всіх учасників цього масштабного проекту. Зокрема, виконуючий обов’язки ректора ЧДТУ Олег Григор, під бурхливі оплески, отримав Подяку міського голови за активну участь у проекті «Студмістечко-2017» та цінний подарунок із рук мера Черкас.

Переглянути фотоальбом у flickr

 

Протягом чотирьох годин батьки старшокласників та безпосередньо абітурієнти мали змогу познайомитися з особливостями вищих та професійно-технічних навчальних закладів, дізнатися достеменну інформацію про фахові спеціальності та професії, які можна здобути у Черкасах.

 - Ми вдячні мерії за підтримку в організації надзвичайного заходу, орієнтованого на залучення майбутніх студентів до здобуття освіти саме у черкаських навчальних закладах, - наголошує директор Центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ Світлана Лишко. – Абсолютно всі факультети Черкаського державного технологічного університету взяли участь у проекті «Студмістечко», аби вкотре продемонструвати єдність, згуртованість, жагу до розвитку та вдосконалення  і, звичайно ж,  готовність гостинно вітати нових студентів у дружній родині ЧДТУ.