,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студрада ЧДТУ ініціювала масштабну вечірку «StudChe» для студентів міста
П'ятниця, 08 вересня 2017 12:35

Студрада ЧДТУ ініціювала масштабну вечірку «StudChe» для студентів міста

Студрада ЧДТУ ініціювала масштабну вечірку «StudChe» для студентів міста

Своєрідний тім-білдінг організували студенти-активісти Черкас за підтримки Черкаських владців.

На території пляжу Пушкінський зібралися не лише хлопці і дівчата з навчальних закладів Черкас, а й усі, хто пам’ятає свої студентські роки та відчуває енергію молодості у серці. Тож, на всіх присутніх чекала цікава спортивно-розважальна програма, посвята першокурсників у студенти  та вибухова дискотека до знемоги.  

Ініціювали масштабну вечірку «StudChe» в.о. голови Студентської ради ЧДТУ Євген Стрєльніков та помічник ректора ЧДТУ на громадських засадах Сергій Пилипенко, чітко усвідомлюючи, наскільки важливо об’єднати студентську спільноту міста від початку навчального року.

Підтримати молодь на запальне дійство завітали виконуючий обов’язки ректора ЧДТУ Олег Григор і проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко.

- Наше майбутнє, майбутнє нашої країни, насамперед, залежить від активного студентства, - наголосив Олег Григор. – Для того, аби молодь розвивалася, впевнено досягала поставлених цілей та задач, ми повинні її підтримувати і всіляко сприяти студентським ініціативам та втіленню їхніх ідей.

Привітали студентів із початком навчального року і директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігор Волошин та начальник Управління сім'ї, молоді та спорту  Черкаської міської ради Сергій Воронов.